Lead the Wave of Growth in the Food & Beverage Industry (FBA 1990)

  • 28 Sep 2021
  • 1:00 PM - 2:00 PM
  • Virtual on line webinar

Registration

  • Your employees email address must be in our data base to be added as a registrant. Please email our office with the name and email of the person you want added to your bundle.

Register

BDC virtual roundtable 

Lead the wave of growth in the food & beverage industry

Canada’s food and beverage industry is rapidly growing. Consumer demand has shifted to high quality, at-home food solutions through retailers, and international markets are booming. How can you structure your business operations to address quality, enhance capacity and expand into new markets?

Discover how targeting wasteful practices will optimize your existing space, improve productivity, and reduce overhead costs so you can grab onto new opportunities. Understand the role certification plays in taking your business to the next level.

Join BDC experts in small groups to discuss food certification and how implementing efficient practices will put your business at the forefront of industry growth.

Discussion topics:

  • Recognize challenges and opportunities companies face as they scale food production
  •  Learn how industry certification and new market opportunities are connected
  • Identify the top 8 areas of inefficiency in your business
  • Match food safety standards to productivity targets
  • Increase capacity using existing resources
  • Your experiences and perspectives


Table ronde virtuelle de la BDC

Mener la vague de croissance dans l'industrie des aliments et des boissons

L'industrie canadienne des aliments et des boissons connaît une croissance rapide. La demande des consommateurs s'est orientée vers des solutions alimentaires à domicile de haute qualité par le biais des détaillants, et les marchés internationaux sont en plein essor. Comment pouvez-vous structurer les opérations de votre entreprise afin d'assurer la qualité, d'améliorer la capacité et de vous développer sur de nouveaux marchés ?

Découvrez comment le fait de cibler les pratiques de gaspillage vous permettra d'optimiser votre espace existant, d'améliorer la productivité et de réduire les frais généraux afin que vous puissiez saisir de nouvelles opportunités. Comprenez le rôle que joue la certification pour faire passer votre entreprise au niveau supérieur.

Rejoignez les experts de BDC en petits groupes pour discuter de la certification des aliments et de la façon dont la mise en œuvre de pratiques efficaces placera votre entreprise à l'avant-garde de la croissance du secteur.

Sujets de discussion :

  • Reconnaître les défis et les opportunités auxquels les entreprises sont confrontées lorsqu'elles étendent leur production alimentaire.
  • Apprenez comment la certification de l'industrie et les nouvelles opportunités de marché sont liées.
  • Identifier les 8 principaux domaines d'inefficacité dans votre entreprise.
  • Faire correspondre les normes de sécurité alimentaire aux objectifs de productivité
  • Augmenter la capacité en utilisant les ressources existantes
  • Vos expériences et perspectives

* Noter que cette session est en anglais seulement. 


Food & Beverage Atlantic

36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9

(506) 857-4255

 

Powered by Wild Apricot Membership Software