Food Safety for Managers/Supervisors

  • 13 May 2021
  • 9:00 AM - 3:30 PM
  • Charlottetown, BIO FOOD TECH (FBA1978) 101 Belvedere Ave

Registration


Register


Food Safety for Supervisors
Charlottetown, in-person training
May 13, 2021

This one-day training program helps ensure that managers and supervisors understand their integral role in leading the implementation, maintenance and continuous improvement of the food safety management system. Explore your critical role and responsibility in providing food safety leadership and ensuring the ongoing conformance to HACCP and the food safety management system. Gain the knowledge and tools to manage the day-to-day challenges of maintaining your food safety system and building a robust culture of food safety.

See one page course description attached  
 
All COVID-19 Safety precautions will be in place. Currently this is only open to PE residents only

Salubrité alimentaire pour les superviseurs 
Charlottetown, formation en personne 
13 mai 2021

Programme de formation d'une journée qui permet de s'assurer que les gestionnaires et les superviseurs comprennent leur rôle intégral dans la mise en œuvre, le maintien et l'amélioration continue du système de gestion de la salubrité alimentaire. Explorez votre rôle critique et votre responsabilité dans le leadership en matière de salubrité des aliments et dans la conformité continue au système HACCP et au système de gestion de la salubrité des aliments. Obtenez les connaissances et les outils nécessaires à la gestion des défis quotidiens liés au maintien de votre système de salubrité alimentaire et à l'instauration d'une solide culture dans ce domaine. Voir la description du cours d'une page ci-jointe.

Toutes les mesures de sécurité entourant la COVID-19
seront en place. Actuellement, ce cours n'est ouvert qu'aux habitants de l’Î.-P.-É.



Food & Beverage Atlantic

36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9

(506) 857-4255

 

Powered by Wild Apricot Membership Software