Geographical Indications event: 27 January 2021

  • 27 Jan 2021
  • 10:30 AM - 12:00 PM


Geographical indications from farm to table:

What is the value-added for Atlantic Canada?


On January 20 and 27, the Delegation of the European Union to Canada and Food & Beverage Atlantic organise a series of webinars on Protected Geographical Indications and their value-added for producers, exporters and consumers.


27 January 2021, 9:30 am EST (10:30am AST)

Geographical indications from farm to table: what is the value added?


Duration: 90 mins

Topics for discussion:

● Pros and Cons of a GI regime: why bother? Producers’ perspective.

● What are the main steps of establishing a GI regime?

● Do’s and don’ts of the GI regimes

● What are the benefits for consumers?

● What are the benefits and challenges for marketing and branding?


Register Here!

For more information, go here


Indications géographiques du producteur

au consommateur :

quelle valeur ajoutée pour le Canada Atlantique ?


Les 20 et 27 janvier prochains, la Délégation de l’Union européenne au Canada Boissons et Aliments Atlantique organisent une série de webinaires sur les Indications géographiques protégées et leur valeur ajoutée pour les producteurs, exportateurs et consommateurs.


27 janvier 2021, 9h30 EST

Les indications géographiques de la ferme à la table : quelle est la valeur ajoutée ?


Durée : 90 minutes

Sujet de discussion :

● Avantages et inconvénients d'un régime d'IG : pourquoi s'en préoccuper ? Le point de vue des producteurs.

● Quelles sont les principales étapes de la mise en place d'un régime IG ?

● IG : Comment procéder?

● Quels sont les avantages pour les consommateurs ?

● Quels sont les avantages et les défis en matière de marketing et d'image de marque ?


Incrivez-vous ici!

Pour plus de details, voir ici

Food & Beverage Atlantic

36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9

(506) 857-4255

 

Powered by Wild Apricot Membership Software