ENGLISH | FRANÇAIS
Technical Webinar – Voluntary Sodium Reduction Targets for Processed
Foods 2020-2025
Health Canada is holding a technical webinar on Thursday, January 21, 2021 related to the Voluntary Sodium Reduction Targets for Processed Foods 2020-2025 published on December 18, 2020.
French webinar:
Thursday January 21, 2021
10:00 a.m. – 11:00 a.m. EST
English webinar:
1:00 p.m. – 2:00 p.m. EST
Agenda:
5 minutes Introduction and opening remarks
35 minutes Presentation
20 minutes Question period
REGISTER HERE!
Webinaire technique - Objectifs volontaires de réduction du sodium pour les aliments transformés 2020-2025
Santé Canada organise un webinaire technique le jeudi 21 janvier 2021 concernant les cibles volontaires de réduction du sodium pour les aliments transformés 2020-2025 publiées le 18 décembre 2020.
Webinaire en français :
Jeudi 21 janvier 2021
10h00 - 11h00 HNE
Webinaire en anglais :
13 h - 14 h (heure de l'Est)
Agenda :
5 minutes Introduction et remarques d'ouverture
35 minutes Présentation
20 minutes Période des questions
INSCRIVEZ-VOUS ICI!
Food & Beverage Atlantic
36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9
(506) 857-4255