Technical Webinar – Voluntary Sodium Reduction Targets for Processed Foods 2020-2025

  • 21 Jan 2021

Technical Webinar – Voluntary Sodium Reduction Targets for Processed

Foods 2020-2025


Health Canada is holding a technical webinar on Thursday, January 21, 2021 related to the Voluntary Sodium Reduction Targets for Processed Foods 2020-2025 published on December 18, 2020.


French webinar:

Thursday January 21, 2021

10:00 a.m. – 11:00 a.m. EST

 

English webinar:

Thursday January 21, 2021

1:00 p.m. – 2:00 p.m. EST

 

Agenda:

5 minutes            Introduction and opening remarks

35 minutes          Presentation

20 minutes          Question period

REGISTER HERE!



Webinaire technique - Objectifs volontaires de réduction du sodium pour les aliments transformés 2020-2025


Santé Canada organise un webinaire technique le jeudi 21 janvier 2021 concernant les cibles volontaires de réduction du sodium pour les aliments transformés 2020-2025 publiées le 18 décembre 2020.


Webinaire en français :

Jeudi 21 janvier 2021

10h00 - 11h00 HNE


Webinaire en anglais :

Jeudi 21 janvier 2021

13 h - 14 h (heure de l'Est)


Agenda :

5 minutes      Introduction et remarques d'ouverture

35 minutes    Présentation

20 minutes    Période des questions


INSCRIVEZ-VOUS ICI!

Food & Beverage Atlantic

36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9

(506) 857-4255

 

Powered by Wild Apricot Membership Software