ADVANCED HACCP Verification, Validation & Reassessment

  • 30 Mar 2021
  • 31 Mar 2021
  • Virtual- on line, two days
  • 14

Registration


Register

March 30 & 31,2021
ADVANCED HACCP Verification,
Validation & Reassessment 

This training  is designed for Food safety professionals to build on their understanding of basic HACCP principles and learn how to achieve more and continuously improve their HACCP program. The course will give you access to a key valuable resources:

  •  CCP Decision Tree
  •  Hazard Analysis Template
  •  Risk Assessment Matrix Template
  •  Food Safety Plan Reanalysis Checklist
  •  HACCP Plan Reassessment Worksheet

This training is suggested for: Food Safety Professionals in the facilities certified to or planning the GFSI Certification (SQF, BRC, FSSC2200. HACCP Food Safety Team Members, Food Safety Managers, Plant Managers, Quality Assurance Managers, SQF Practitioners, Line Supervisors, Food Safety Consultants, Senior Managers, Production Managers and  Maintenance Managers.

Key Topics:

 HACCP Overview   Verification and Reassessment
 Verification & Validation of Prerequisite Programs  Record Keeping
 Principles Overview  Validation 
 Hazards and Controls  Continuous Improvement & Sustainment
 CCP& Preventive Controls Verification  Regulatory Requirements 

Prerequisites: Basic understanding of Food Safety Systems and PRP's

Candidates who successfully complete this training program will receive a Certificate of Completion from the training entity.

*******


Vérification, validation et réévaluation HACCP avancées

Formation conçue pour les professionnels de la salubrité alimentaire afin de renforcer leur compréhension des principes de base du système HACCP et d'apprendre à réaliser davantage et à améliorer continuellement leur programme HACCP. Le cours vous donnera accès à une ressource essentielle et précieuse :

  • Arbre de décision axé sur les points critiques de contrôle
  • Modèle d'analyse des risques
  • Modèle de matrice d'évaluation des risques
  • Liste de contrôle pour la réanalyse du plan de salubrité alimentaire
  • Feuille de travail pour la réévaluation du plan HACCP

*À noter : la formation et le matériel didactique sont en anglais.


Food & Beverage Atlantic

36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9

(506) 857-4255

 

Powered by Wild Apricot Membership Software