SQF Food Safety Code for Manufacturers Ed.8 Overview / Code de Sécurité Alimentaire SQF pour les Fabricants Ed.8

  • 25 Nov 2019
  • 8:30 AM
  • 26 Nov 2019
  • 4:30 PM
  • Moncton, NB (Holiday Inn Express, 425 Adelard Savoie Bvld. Dieppe NB)

Registration

  • Note- If you are a member of the association and are having difficulty registering at the member rate, please call our office and we'd be happy to assist. (506)857-4255 10am-4pm
  • Non-members, did you know you could save up to 25% on your registration fees for any FBA event if you became a member? Often what you save on your registration fees pays for your membership!

Registration is closed

  

This food safety course provided by PCR Corp is a comprehensive two day course covering all aspects of the SQF Food Safety Code Ed.8 for Manufacturers.  

SQF Food Safety Code for Manufacturing Edition 8.1

Early Bird Special Ends October 25th, 2019

SQF Code, edition 8.1.1 Is applicable to all certification and surveillance audits conducted after January 2, 2018.1. Those sites with an existing SQF certification will be required to upgrade their Systems to meet the requirements outlined in edition 8.1 by that date.

To learn about commitment to implement and maintain an effective SQF System and to support its ongoing improvements

Course Objectives 
In response to the demand by increasingly more educated consumers throughout the world for access to safe, quality food—and a significant and heightened awareness of the importance of food safety, public health and other developing social issues—Eurofins  is pleased to offer the  informative two days course in updating management  already implemented or in process of development of  SQF Systems.

The  SQF Food safety Code for manufacturing  ( Edition 8.1)
2 day course is designed to provide food safety SQF professionals the  overview detailed and  understanding of  SQF Code ( new edition 8.1) requirements and road map with difference between version 7.2 & 8.1  

Who Should Attend? 

  • Food Safety Managers
  • Internal and food safety auditors
  •  Quality Assurance, control and regulatory affairs personnel, management, supervisors
  •  Anyone who is interested in becoming an SQF practitioner and advancing their SQF knowledge of food safety and quality management systems.

Key Session Topics

  • Introduction to SQF/Implementing SQF training
  • Preparing for SQF Certification
  • SQF Certification Overview
  • Implementing an SQF System (FS and FQ Plan
Prerequisites 
  • HACCP Training ( 2 days ) with exam completed

Please Note: A minimum number of participants are required to have any training courses and falling short of that will cause the event to be canceled. You will be notified and a refund will be issued.  Register early!


Le présent cours sur la salubrité des aliments donné par PCR Corp est un cours exhaustif de deux jours qui porte sur tous les volets du Code de qualité du SQF, édition 8, à l’intention des fabricants.  

Code de qualité du Safe Quality Food Institute pour le secteur manufacturier, édition 8.1

Code SQF, édition 8.1 S'applique à toutes les vérifications de certification et de surveillance effectuées après le 2 janvier 2018. Les sites qui possèdent déjà une certification SQF devront mettre leur système à niveau pour satisfaire aux exigences énoncées dans l'édition 8.1 avant cette date.

Se renseigner sur l'engagement à mettre en œuvre et à maintenir un système SQF efficace et à soutenir ses améliorations continues.

Objectifs du cours
En réponse à la demande des consommateurs de plus en plus informés dans le monde entier pour accéder à des aliments sûrs et de qualité - et à une prise de conscience pertinente et accrue de l'importance de la salubrité alimentaire, de la santé publique et d'autres questions sociales émergentes – Eurofins a le plaisir d'offrir ce cours instructif de deux jours pour mettre à jour la gestion déjà en place ou en cours d’élaboration des systèmes SQF.

Code de qualité SQF à l’intention du secteur manufacturier (édition 8.1)
Cours de 2 jours conçu pour présenter aux professionnels de qualité SQF un aperçu du Code de qualité SQF et d’en comprendre les exigences (nouvelle édition 8.1) et le parcours en mettant l’accent sur la différence entre les versions 7.2 et 8.1.

Qui devrait participer? 

·         Gestionnaires de la salubrité des aliments

·         Vérificateurs internes et vérificateurs de la salubrité des aliments

·         Personnel, cadres et superviseurs chargés de l’assurance et du contrôle de la qualité, ainsi que des questions de réglementation

·         Toute personne désireuse d’appliquer les normes SQF et d’améliorer ses connaissances sur les systèmes de salubrité des aliments et de gestion de qualité SQF.

Principaux sujets traités dans le cadre de la séance

·         Introduction au code SQF/Mise en œuvre de la formation en matière de SQF

·         Préparation à la certification SQF

·         Aperçu de la certification SQF

·         Mise en œuvre d’un système SQF (plan de salubrité des aliments et plan de qualité des aliments)

Conditions préalables

·         Formation en analyse des dangers et points critiques pour leur maîtrise (2 jours) avec examen terminé

Attention : Si le nombre de participants est insuffisant, le cours sera annulé. Vous serez alors avisé et remboursé. Inscrivez-vous sans tarder!

Note: Cette Formation sera en Anglais.

   

Food & Beverage Atlantic

36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9

(506) 857-4255

 

Powered by Wild Apricot Membership Software