BRC Global Standard for Food Safety Issue 8 / Norme mondiale BRC pour la sécurité des denrées alimentaires, version 8

  • 2 Oct 2019
  • 8:30 AM
  • 3 Oct 2019
  • 4:30 PM
  • St-John's, NL (Holiday Inn St.John's Conference Centre, 180 Portugal Cove Rd. St. John's NL)

Registration


Register


BRC Global Standard for Food Safety Issue 8

This course has been designed to enable delegates to gain a full understanding of the general principles of the Standard, and how to comply with the requirements. Delegates will also gain an understanding of what to expect during the process of certification, and actions needed prior to, during and after the audit. 

Who should attend? 

Technical & quality managers and their teams from manufacturing and retailing, BRC Global Standards Professionals.

Topics Covered:

1) The details of the scheme

2) How to meet the requirements of the standard

3) What to expect from your BRC Global Standards Audit

4) Accessing and using site audit reports on the BRC Global Standards Directory

Prerequisites: HACCP training completed or an equivalent

Please Note: A minimum number of participants are required to have any training courses and falling short of that will cause the event to be canceled. You will be notified and a refund will be issued.  Register early!

Food and Beverage Atlantic receives funding from the Atlantic Canada Opportunities Agency to support the food processors in the region in their efforts to operate efficiently and profitably. 
Aliments Aliments et  Boissons  Atlantique  reçoit  du  financement  de  l’Agence  de  promotion économique  du Canada  atlantique  afin de soutenir les entreprises de transformation d’aliments de la région dans leurs efforts pour fonctionner de façon efficace et rentable.

Norme mondiale BRC pour la sécurité des denrées alimentaires, version 8

Ce cours a été conçu pour permettre aux délégués d'acquérir une compréhension complète des principes généraux de la norme et de la manière de se conformer aux exigences. Les délégués comprendront également à quoi s'attendre pendant le processus de certification et les actions nécessaires avant, pendant et après la vérification.

Qui devrait etre présent?

Les responsables techniques et gerant(e)s du qualité et leurs équipes de fabrication et de vente au détail, et les professionels des standards globale de BRC. 

Inscrivez-vous sans tarder!

Sujets abordés

1) Les détails du régime 

2) Comment satisfaire  aux exigences du standard

3) À quoi s'attendre de votre audit de BRC Global Standards

4) Accès et utilisation des rapports d'audit de site sur le BRC Global Standards Directory

Pré-requis: Formation HACCP complétée ou équivalente

Attention : Si le nombre de participants est insuffisant, le cours sera annulé. Vous serez alors avisé et remboursé. Inscrivez-vous sans tarder!

Note: Cette Formation sera en Anglais.



Food & Beverage Atlantic

36 Albert Street, Moncton, NB, E1C 1A9

(506) 857-4255

 

Powered by Wild Apricot Membership Software